Quines són les activitats d'aquest cap de setmana a Rubí?

Moltes activitats per gaudir del cap de setmana llarg

Redacció
07 de juny del 2019
Actualitzat el 08 de juny a les 16:02h
Divendres

A les 18.30 h, a l'Ateneu Municipal es podrà veure el documental Fusells o pintades. La lluita no-violenta del poble saharaui, dirigit per Jordi Oriola.

A l'auditori de la Bilblioteca, a les 19h, hi haurà una xerrada titulada El arte hace posible el encuentro, que comptarà amb la participació de diverses artistes.

A la mateixa hora, la llibreria Lectors, al tren! inaugurarà l'exposició de retrats de Miquel Mas, acompanyat de Joan Manuel Tresserras.

A les 21h es podrà veure la pel·lícula Atardecer a La Sala, per un preu de 3€.

Aquest vespre, a partir de les 20.30h, arrencarà el VI Festival de Blues de Rubí, que durarà tot el cap de setmana amb una interessant proposta musical.

Dissabte

El dia estarà marcat per la jornada de la Botiga al carrer, que s'instal·larà entre les 10h i les 21h a l'Illa de Vianants amb una àmplia varietat de propostes.

A partir de les 11.30h, El Racó del Llibre acollirà una presentació i un vermut literari.

De cara a la tarda, el CF Juventud Veinticinco de septiembre ha organitzat una jornada de futbol femení i música solidària.

El Club Esportiu Maristes de Rubí celebra durant el dissabte i diumenge la 38a edició del Convisport, una jornada d'esport i convivència de diverses disciplines.

I el barri de Can Fatjó celebra la seva Festa Major, amb diverses activitats per al gaudi de tots els públics.

Diumenge

El Convisport del CE Maristes de Rubí continuarà fins al migdia, i també la Festa Major del barri de Can Fatjó, fins al vespre; i la darrera jornada del Festival de blues.

Entre les 10h i les 13h, l'Espona oferirà una exposició en motiu del Dia Internacional dels Arxius.

Dilluns

El dia de la Segona Pasqua, festiu a Rubí, se celebra amb el tradicional aplec de Sant Muç i la Festa dels Xatos.
10 h portes obertes escola Dia Internacional dels Arxius - noti