art

Miquel Mas exposa els seus «Retrats de la posteritat» a la llibreria Lectors, al tren!

L'artista inaugurarà la mostra el proper divendres, acompanyat de Joan Manuel Tresserras

per Redacció, 3 de juny de 2019 a les 12:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La llibreria Lectors, al tren! acollirà, des d’aquest divendres, una mostra de retrats que el pintor Miquel Mas ha realitzat al llarg de vint-i-quatre anys de trajectòria. L’exposició anirà acompanyada de petits relats que Joan Manel Tresserras ha dedicat a alguns dels personatges retratats.
 

Miquel Mas, tal com expressa Tresserras en el llibre de relats, “va jugar amb aquesta vena onírica, romàntica i enigmàtica per combinar elements gòtics del monstruari de Lovecraft amb detalls de suaus ondulacions modernistes i l’adopció d’una sintaxi acostada a la de Francis Bacon. Els Retrats de la posteritat són un acte de llibertat”.
 

Els relats de Tresserras, a més, expliquen històries extravagants i potents, amb referències literàries, històriques i artístiques.
 
La inauguració, a càrrec de Mas i Treserras, serà a les 19h del proper divendres, 7 de juny, i la mostra es podrà veure fins el dia 2 d’agost.

 

Participació