Rubí acollirà la mostra d'economia social i solidària «Fira Republicana. Adéu IBEX35»

La Fira està organitzada pel Comitè de Defensa de la República de Rubí i l'Ateneu Cooperatiu del Vallès, amb la col·laboració de l'Assemblea Nacional Catalana de Rubí

Redacció
05 de juny del 2019
Actualitzat a les 20:05h
El proper dissabte, 15 de juny, la Rambla del Ferrocarril de Rubí acollirà una mostra d'economia social i solidària, la Fira Republicana. Adéu IBEX35, organitzada pel CDR de Rubí i l'Ateneu Cooperatiu del Vallès, amb la col·laboració de l'ANC de Rubí.

Es tractarà d'una mostra de diverses alternatives de l'activitat econòmica, com l'economia social i solidària, de proximitat o el cooperativisme. En el marc de la fira es volen donar a conèixer les associacions solidàries que treballen a la ciutat, i per això hi seran presents empreses del sector energètic, de la banca ètica i de les assegurances, entre d'altres.

L'espai de la mostra comptarà amb dos àmbits, un d'expositiu per a empreses i entitats, i un altre d'activitats, entre les quals en destaca la presentació del llibre El poder del poble, de Xavier Milian, a les 12h. 

La fira tindrà lloc el dissabte 15 de juny des de les 10h fins les 15h. Prèviament, s'ha organitzat una xerrada pel dijous, 13 de juny, a les 19h al CRAC, per abordar alguns aspectes relacionats amb l'economia, com la situació actual del sistema bancari català i el debat sobre l'estructura bancària de la República Catalana.