entitats - caçadors de trastets

El proper dijous, 20 de juny, cloenda de l'exposició Trast-Art

Una trentena d'artistes rubinencs hi han col·laborat

per RubiTV.cat , 10 de juny de 2019 a les 12:23 |
Els trastets es transformen en art | Marta Casas
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper dijous, 20 de juny, se celebrarà la cloenda de l'exposició Trast-Art, que ha comptat amb la col·laboració d'una trentena d'artistes rubinencs.

La cloenda començarà a les 19h i comptarà amb la presència de diversos artistes, un pica-pica i una actuació musical de Sergi Estella - que també ha col·laborat en l'exposició.


La mostra, que es va inaugurar el mes d'abril, inclou diverses disciplines: fotografies de Roser Aguilar, Cesar Font i Ariadna Sotelo; escultures de Tonet Amorós, Pep Borràs, Maria Carbonell, Rafa Gascon, Miquel Mas i Miquel Mendez; pintures, dibuixos i il·lustracions de Sandra Bea, Miqui Cardona, Sònia González "Cuchu", Núria Lacambra, Carme Llop, Sergi Marcos, Pepe Farrés, Manel Martori, Marta Miranda, Rosa Roseyó, Quim Conca i Anna Tamayo; a més d'una maleta de llibres de Montse Marcet, de Lectors al tren, la ferralla musical de Sergi Estella, un cistell de resina de Sergi Capmany, la fotografia digital de Miquel Planchart, vídeos de Marc Galceran i Rafael Navarro i una auca d'Enric Larreula.

 

Participació