Cau una banda que cultivava marihuana d'interior en cinc domicilis de Rubí, Terrassa i Viladecavalls

En l'escorcoll es van trobar més de 2000 plantes, 30.000€ en efectiu i diverses armes

Es van trobar més de 2000 plantes
Es van trobar més de 2000 plantes | Policia Nacional
Redacció
11 de juny del 2019
La Policia Nacional va arrestar el dimarts passat set persones d'una banda que presumptament conreava marihuana en plantacions d'interior a Rubí, Terrassa i Viladecavalls.

Tres detinguts van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs el dijous, segons informa Europa Press.

Els agents van iniciar la investigació del presumpte grup criminal al febrer després de rebre informacions que apuntaven a l'existència d'una plantació de marihuana en un domicili de Rubí. La companyia elèctrica va detectar un consum molt elevat d'energia, no habitual per a un ús domèstic, i que no s'estava facturant.

A partir de vigilàncies policials a la banda es va relacionar el domicili de Rubí amb dos altres situats a la mateixa localitat, i dos més situats a Terrassa i Viladecavalls.

En l'escorcoll van trobar droga i més de 2.000 plantes o esqueixos en aquests domicilis, gairebé 30.000 euros en efectiu en total i objectes com dues armes de foc, una defensa extensible i dues defenses elèctriques.

L'advocat de dos dels detinguts, Álvaro Machado, de Vosseler Advocats, ha defensat en declaracions a Europa Press la innocència dels seus defensats i ha indicat que "molts dels detinguts són consumidors lúdics i terapèutics" i que les quantitats intervingudes als seus patrocinats són per a consum propi.

També apunta que, encara que s'han intervingut algunes tiges, "el resultat futurible del que podria haver sortit del test és incert i manca de perill actual per a la salut pública".