La Fira d'economia social i solidària acull la presentació del llibre «El poder del poble»

El mateix autor Xavier Milian serà l'encarregat de fer la presentació el dissabte 15 de juny a les 12 h a la Rambla del Ferrocarril

Redacció
12 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:16h
La Rambla del Ferrocarril de Rubí acollirà el dissabte 15 de juny una mostra d'economia social i solidària, laFira Republicana. Adéu IBEX35, organitzada pel CDR de Rubí i l'Ateneu Cooperatiu del Vallès, amb la col·laboració de l'ANC de Rubí.

Amb motiu de la fira, la llibreria El Racó del Llibre ha organitzat la presentació d'El poder del poble, de l'historiador, periodista i activista social Xavier Milan Nebot, que tindrà lloc a la mateixa Rambla del Ferrocarril a les 12 h.

L'autor serà l'encarregat de presentar el llibre prologat pel politòleg Jordi Muñoz i d'obrir un debat al voltant de la temàtica de la seva novel·la: "Els CDR es van crear arran del referèndum de l’1 d’Octubre. A partir d’aleshores es van estendre ràpidament amb un model local i assembleari que ha estat capaç d’autoorganitzar milers de persones d’arreu del territori i de sensibilitats polítiques diverses. Però, quins van ser els seus antecedents? En què es diferencien de l’històric associacionisme veïnal? Són un nou 15-M o la llavor d’una transformació que vol anar més enllà?"