Nou premis pel Club Arquers de Rubí en el Campionat de Catalunya 3D Unificat

Amb aquests bons resultats el club rubinenc finalitza la temporada de bosc 2019

Els arquers de Rubí han competit en el 24è Campionat de Catalunya 3D Unificat
Els arquers de Rubí han competit en el 24è Campionat de Catalunya 3D Unificat | Cedida
Redacció
12 de juny del 2019
Aquest cap de setmana, a les instal·lacions del Club Català de Tir amb Arc (CCTA) de Can Piqué, a Montcada i Reixac, s'ha celebrat el 24è Campionat de Catalunya 3D Unificat, un campionat de bosc que estrenava format de finals i que va comptar amb la participació de 21 arquers del Club Arquers de Rubí.

Un total de nou premis són els que han assolit els esportistes rubinencs, quedant entre la primera i la tercera posició de les diferents categories del campionat.

Pel que fa als resultats dels arquers més joves, Ani Muñoz i Albert Borrull han aconseguit la primera posició en arc instintiu i en longbow, respectivament. 

En les modalitats sèniors i veterans, destaquen les dones; Rosa María Lucena, Monstse Aguirre i Alicia Vargas han obtingut la primera, segona i tercera posició en longbow. D'altra banda, Ruben Ortega i Anna Castells han quedat en 2a posició en arc instintiu en les diferents categories, i Marc Lopera i Montserrat Muñoz en 2n i 3r lloc en arc compost. 

El Club Arquers de Rubí també ha presentat dos equips per competir en aquesta modalitat, un mixt i un d'homes. Tot i això, no hi ha hagut un mínim d'equips i, per tant, el premi ha quedat desert. 

Enrique Flores, Alberto Borrull, David González, Gerardo García, Fani Rufas, Eva María Iglesias, Albert Torres, Sergio Delgado, CArlos Carcamo, Valenti Paris, Carles Sabatés, Hernan de la Heras i César Flor són els arquers del club rubinenc que també han participat en el campionat però que no han aconseguit els punts suficients per pujar al pòdium.

D'aquesta manera finalitza la temporada de bosc 2019 dels arquers de Rubí.