El Fòrum de Síndics i Síndiques de Greuges organitza a Rubí el seu 19è Taller de Formació

Enguany la cita tractarà la Llei de la Segona Oportunitat

Redacció
13 de juny del 2019
Rubí acollirà, el proper 19 de juny, el Taller de Formació que ofereix el Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores de Catalunya en la seva 19a edició.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els membres de l’entitat aprofundeixin en temes que tenen a veure amb la seva tasca; concretament enguany el taller tractarà del Reial Decret Llei 1/2015, conegut com la llei de Segona Oportunitat, la normativa que obre la porta a ciutadania i professionals autònoms a aconseguir la condonació dels seus deutes.

La jornada tindrà lloc a la Biblioteca Mestre Martí Tauler el dimecres 19 de juny a partir de les 9.30 h, comptarà amb la participació de l’alcaldessa, Ana María Martínez, la Síndica de Greuges Local, Milagros Calleja, i el President del Fòrum SD, Lluís Martínez.

El nucli de la cita consta d’una presentació de la llei i dues ponències que se centraran en els aspectes pràctics de la legislació des d’un punt de vista de l’acció que han de desenvolupar els síndics i síndiques. Aquesta qüestió la desenvoluparan l’advocat Martí Batllori i l’economista Miquel A. Salazar.

La trobada a Rubí també servirà per celebrar l’Assemblea General Extraordinària del Fòrum SD. Aquesta reunió, que començarà a les 14.30 h, tractarà sobre la reforma dels estatuts de l’organització que agrupa els síndics, síndiques, defensors i defensores de Catalunya.