síndica de greuges

El Fòrum de Síndics i Síndiques de Greuges organitza a Rubí el seu 19è Taller de Formació

Enguany la cita tractarà la Llei de la Segona Oportunitat

per RubiTV.cat, 13 de juny de 2019 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Rubí acollirà, el proper 19 de juny, el Taller de Formació que ofereix el Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores de Catalunya en la seva 19a edició.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els membres de l’entitat aprofundeixin en temes que tenen a veure amb la seva tasca; concretament enguany el taller tractarà del Reial Decret Llei 1/2015, conegut com la llei de Segona Oportunitat, la normativa que obre la porta a ciutadania i professionals autònoms a aconseguir la condonació dels seus deutes.


La jornada tindrà lloc a la Biblioteca Mestre Martí Tauler el dimecres 19 de juny a partir de les 9.30 h, comptarà amb la participació de l’alcaldessa, Ana María Martínez, la Síndica de Greuges Local, Milagros Calleja, i el President del Fòrum SD, Lluís Martínez.

El nucli de la cita consta d’una presentació de la llei i dues ponències que se centraran en els aspectes pràctics de la legislació des d’un punt de vista de l’acció que han de desenvolupar els síndics i síndiques. Aquesta qüestió la desenvoluparan l’advocat Martí Batllori i l’economista Miquel A. Salazar.


La trobada a Rubí també servirà per celebrar l’Assemblea General Extraordinària del Fòrum SD. Aquesta reunió, que començarà a les 14.30 h, tractarà sobre la reforma dels estatuts de l’organització que agrupa els síndics, síndiques, defensors i defensores de Catalunya.

 

Participació