Ja es coneix tota la programació d'estiu de l'Ateneu, centrada en les activitats familiars

Les inscripcions es podran formalitzar a partir del proper dilluns, 17 de juny

Ateneu Municipal
Ateneu Municipal | Ajuntament de Rubí
Redacció
13 de juny del 2019
Dilluns que ve s'obriran les inscripcions per a les activitats que ha preparat l'Ateneu Municipal de Rubí de cara al mes de juliol, una nova programació marcada per les activitats familiars i que giren al voltant de tres eixos principals: l’art i la creativitat, la ciència i la tecnologia i els espectacles familiars.

Pel que fa a les activitats de caire artístic, es programarà un taller de poemes visuals, una sessió de creació de joguines òptiques i un taller per experimentar amb el fotomuntatge i el collage, destinat a públic familiar amb infants de 6 a 11 anys.

Per la banda científica, s'han ideat tres tallers en què nens i nenes podran crear un autòmat capaç de dibuixar, experimentar amb un "moc en moviment" i fabricar catapultes. Aquestes sessions requereixen inscripció prèvia i ofereixen places limitades.

També hi haurà espectacles familiars, que tindran com a escenari el pati de l'Ateneu. S’hi podran veure tres muntatges per a tots els públics: Embolicant la troca (Cia. Sim Salabim), Fabulós (Cia. Stigman) i Sol i fa plou (Cia. Sabanni). Tots els espectacles estan adreçats a nens i nenes majors de 3 anys i compten amb la col·laboració de La Xarxa.

A més de les activitats per a nens i nenes, l’equipament municipal  també ha programat, entre d’altres, un espectacle de dansa basat en La casa de Bernarda Alba de Federico García Lorca, sota la direcció d’Antonio Castillo de l’escola de ball 8 Temps que es podrà veure els dies 14 i 25 de juny i el 9 de juliol.

Any Brossa

Coincidint amb la celebració de l'Any Brossa, la programació de l'Ateneu també oferirà activitats relacionades amb el centenari del naixement del poeta Joan Brossa.

En concret, seran tres propostes: A de Brossa (2 de juliol) és un espectacle de la Cia. Assumpta Mercader que presenta el poeta als infants amb la voluntat d’encomanar el plaer de jugar i divertir-se amb les lletres, les paraules i els objectes. Brossa. Poemes de revolta (4 de juliol) és un recital poètic que portarà a l’Ateneu a Mònica Van Campen, Oriol Tramvia, Gemma Deusedas i Lluís A. Baulenas. Baulenas serà també qui ofereixi la conferència Brossa Nuclear (8 de juliol) que tancarà la celebració a Rubí de l’Any Brossa.

Com formalitzar les inscripcions a les activitats?

Les inscripcions es podran formalitzar a partir del proper dilluns, 17 de juny, a partir de les 10h del matí, i es podran fer tant per Internet com presencialment a l'equipament.

Durant aquest mes de juliol, l'Ateneu obrirà en el següent horari: de dilluns a dijous de 10 a 14 h i de 16 a 21 h. L'equipament romandrà tancat des de l'1 d'agost fins l'11 de setembre, ambdós inclosos

Per al tràmit en línia, cal adreçar-se al portal cursos.ajuntamentrubi.cat, on les persones interessades es podran donar d’alta i accedir a la informació de les activitats que requereixen inscripció prèvia. 

La programació de les activitats es podrà consultar a la web de l'Ateneu.