Investidura acompanyada d'un ambient assolellat

La temperatura pujarà progressivament al llarg del dia

Protagonisme per al sol
Protagonisme per al sol | Antonina Coromina
NacióDigital
15 de juny del 2019
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dissabte hi haurà cel serè o poc ennuvolat, amb algunes nuvolades a zones de muntanya, preferentment entre primera hora del matí i mitja tarda. A banda, hi haurà intervals de núvols vessant nord del Pirineu i a punts de la costa transitòrialment al llarg del dia, inicialment a la Costa Brava i s'aniran desplaçant cap al sud.

De matinada és probable algun ruixat feble o localment moderat al Pirineu. Al centre del dia, se n'esperen al Pirineu, al Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est. En general, no es descarta que la precipitació vagi acompanyada de tempesta i s'acumularan quantitats minses o poc abundants.

La temperatura serà lleugerament més baixa, si bé la màxima pujarà lleugerament al litoral sud i a les Terres de l'Ebre. La mínima es mourà entre els 7 i 12 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 11 i 16 ºC a la resta de l'interior, i entre els 13 i 18 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima oscil·larà entre els 21 i 26 ºC al litoral central i nord i al Pirineu, i entre els 25 i 30 ºC a la resta, les més altes a les Terres de l'Ebre i al litoral sud.