CICLISME

La 3a edició de la BTT Volta a Rubí compta amb més de 300 participants

Una vintena d'infants han pogut participar per primera vegada a l'activitat organitzada pel Centre Excursionista de Rubí

per Redacció , 17 de juny de 2019 a les 12:00 |
El Castell ha sigut el punt de sortida de la 3a edició de la BTT Volta Rubí | Centre Excursionista de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Per tercer any consecutiu, la ciutat ha acollit la BTT Volta a Rubí organitzada pel Centre Excursionista (CER). Enguany la cita ha tingut lloc aquest diumenge 16 de juny i ha comptat amb la participació de 320 ciclistes, xifres similars a les de l'edició anterior.

La Volta ha ofert quatre possibles itineraris: verd (12km), blau (20km), vermell (36km) i negre (51km) amb uns desnivells positius acumulats que oscil·len entre els 200m+ del recorregut verd i els 1200m+ del negre. El recorregut negre ha estat l'escollit per la majoria dels participants. 


Els ciclistes dels itineraris vermell i negre van sortir a les 8 h, mentre que els del verd i el blau no van començar fins a les 9 h. El punt de sortida va ser l'amfiteatre del Castell, lloc on tots els participants van recollir els seus dorsals. 

A més, aquest any l'organització ha permès participar als menors de 14 anys amb l'objectiu d'afavorir la participació infantil i familiar, una iniciativa que han aprofitat al voltant d'una vintena d'infants.


La Btt Volta a Rubí forma part i serà puntuable en el Calendari del Circuit Català de pedalades populars i no competitives Rodacamins de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), juntament amb altres set proves d’arreu de Catalunya. En acabar l’any, seran reconeguts aquells participants que completin un mínim del 75% de les proves del circuit i de forma especial els que completin el 100%.

 

 

Participació