El pintor Sergi Marcos inaugura l'exposició «Els llenguatges de la pintura» a Montcada i Reixac

Les obres del rubinenc es podran visitar a l’Auditori Municipal del municipi fins al 21 de juliol

Una de les pintures del rubinenc Sergi Marcos
Una de les pintures del rubinenc Sergi Marcos | Cedida
Redacció
17 de juny del 2019
El pintor rubinenc Sergi Marcos inaugura el 19 de juny la mostra Els llenguatges de la pintura a l’Auditori Municipal de Montcada i Reixac. Es tracta d’una sèrie d’obres dels darrers cinc anys en què es pot apreciar l'evolució experimentada durant aquest període de temps, demostrant que la singularitat de les seves propostes segueix evidenciant el seu interès per descobrir i investigar en noves maneres d’expressió.

Marcos és un artista que l’interessa combinar la forma o no forma amb el color, per això la majoria de les seves obres segueixen un recorregut per les diferents gammes cromàtiques existents, on predominen les tonalitats càlides, encara que deixi alguns espais buits on els neutres adquireixen un cert protagonisme. De totes maneres ara el color ja no és tan essencial respecte a obres anteriors. Això indica que la idea fonamental és la recerca d’un determinat espai interior més que exterior, és a dir, busca el més íntim en cadascuna de les seves creacions.

Els arabescos que sorgeixen en moltes de les seves composicions indiquen un gran interès pel món oriental i també hi segueixen tenint molt protagonisme el cercle i l'esfera. Els olis que s’exposen estan disposats de tal manera que, juntament amb altres elements geomètrics, com els quadrats i els rectangles, configuren un apartat on conflueixen l’abstracció amb la figuració.

L'exposició del pintor rubinenc es podrà visitar fins al 21 de juliol.