eleccions municipals 2019

Cartipàs: així queda repartit el govern de Rubí de PSC

El nou cartipàs municipal s'amplia a vuit àrees i distribueix les competències polítiques entre els deu regidors socialistes

per Redacció, 17 de juny de 2019 a les 19:00 |
Els 10 regidors socialistes s'han reunit aquest matí | Ajuntament de Rubí
El nou equip de govern de l’Ajuntament de Rubí, liderat per l’alcaldessa Ana María Martínez, ha iniciat el mandat 2019-2023 establint el nou cartipàs provisional, que es farà efectiu en els dies vinents quan se signin els corresponents Decrets d’Alcaldia. A partir d’ara, l’organització municipal s’estructurarà en el Gabinet d’Alcaldia i vuit àrees, quatre més respecte al mandat anterior.

Configuració del nou equip de govern


Moisés Rodríguez s'encarregarà del Servei de Recursos Humans, Comerç, Promoció i Dinamització Cultural i del nou servei de Projecció de la Ciutadania.

Maria del Carmen Cebrián encapçalarà el Servei de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), el Servei de Ciutadania i de Gent Gran Activa.

Rafael Güeto coordinarà l’Àrea d’Indústria, Comerç i Ocupació, l’Àrea de Serveis Centrals i la Planificació Urbana.

Juan López serà l'encarregat del Servei d’Esports, d’Obra Pública, l'Àrea de Sostenibilitat i Serveis Municipals i Urbans.


Yolanda Ferrer passa a ser la coordinadora del Servei d’Habitatge i d'Igualtat.

Víctor García encapçalarà el Servei de Rubí Forma i l'Àrea d’Infància i Educació.

Annabel Cuesta portarà la Comunicació, la Participació Ciutadana, el Servei d’Informàtica i Administració Electrònica i el Servei de Joventut.

Marta Oliva s'encarregarà de l'Àrea de Drets Socials i de Sostenibilitat i Medi.

Miguel Ánel Romero dirigirà el Servei de Relacions Ciutadanes i Proximitat i el nou Servei de Manteniment d’Urbanitzacions.

Per últim, a banda de les vuit àrees, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, sota la coordinació de Rafael Güeto i com en el mandat anterior, torna a dependre directament d’Alcaldia, igual que la Sindicatura de Greuges.

 

Participació