BÀSQUET

Torna la Festa de l’Esport Adaptat del Club Esportiu Horitzó

La cita se celebrarà al Pavelló Poliesportiu de Can Rosés el proper 29 de juny a la tarda, coincidint amb la Festa Major

per Redacció , 17 de juny de 2019 a les 20:00 |
Una de les edicions anteriors de la Festa de l'Esport Adaptat | Localpres
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Arriba l'11a edició de la Festa de l'Esport Adaptat del Club Esportiu Horitzó que enguany coincideix amb la Festa Major de Rubí. La cita se celebrarà el proper dia 29 de juny al Pavelló Poliesportiu de Can Rosés de Rubí i vol ser el punt de trobada de tots els esportistes de l'entitat que han estat practicant el seu esport adaptat durant la temporada. A més, amb motiu del 25è aniversari de la fundació la jornada esportiva estarà complementada amb diverses actuacions com la de les Cherleaders Team i el grup de ball 8Temps.

Entre les 16 h i les 20 h el públic assistent podrà gaudir de dos tornejos triangulars de bàsquet adaptat a discapacitats intel·lectuals i un torneig de futbol 5 en el qual també hi participaran equips d'aquest col·lectiu. En total, 6 equips de bàsquet i 3 de futbol del club seran els protagonistes d'aquesta celebració.


A més, al finalitzar els tornejos l'organització oferirà un berenar gratuït per a tots els jugadors i jugadores, familiars, assistents, tècnics i voluntaris. 

 

Participació