Sardanes per Sant Joan i Festa Major

Foment de la Sardana oferirà diverses actuacions per celebrar la Diada de Sant Joan i la Festa Major de Sant Pere

Redacció
18 de juny del 2019
Actualitzat el 19 de juny a les 11:04h
La Cobla Sant Jordi
La Cobla Sant Jordi | Arnau Urgell
Pròximament arriba la Diada de Sant Joan i l'esperada Festa Major de Rubí. Amb motiu d'aquestes celebracions, el Foment de la Sardana ha organitzat diverses audicions i concerts per fer gaudir a la ciutadania de la dansa popular catalana. 

La primera audició tindrà lloc el proper diumenge, 24 de juny, a partir de les 19 h a la plaça Marquès de Barberà. Amb la col·laboració de l'Associació de veïns de la Plana del Castell, l'entitat ha convidat a la Cobla Marinada de Badalona, la qual oferirà un repertori de 9 peces.

Ja en el primer dia de Festa Major, dijous 27, hi haurà una nova audició de les mans de la cobla Ciutat de Girona a les 21 h a la plaça Catalunya, just després del pregó. En aquest mateix espai, l'endemà, 28 de juny, a partir de les 19.30 h, serà la cobla La principal de la Bisbal l'encarregada d'oferir una nova audició de sardanes. 

Finalment, com ja és tradició, l'Església de Sant Pere acollirà el diumenge 30 de juny a les 18.30 h el concert de sardanes organitzat pel Foment de la Sardana. Enguany, sota el títol Som, espectacle commemoratiu del 90è aniversari, la Cobla la Principal del Llobregat oferirà al voltant d'una quinzena de peces que volen fer un repàs d'aquests 90 anys d'història.

A banda de les audicions i concerts, recordem que el dissabte 29 de juny a les 22 h, a la Rambla del Ferrocarril, se celebrarà el 34è concurs de colles sardanistes de Rubí, la prova del campionat territorial de les comarques barcelonines de totes les categories.