Un centenar de persones es manifesten per unes pensions dignes i una sanitat de qualitat

Aquesta ha estat l'última manifestació abans de les vacances d'estiu

Els manifestants han anat al CAP Mútua de Rubí
Els manifestants han anat al CAP Mútua de Rubí | Carla Serra
Redacció
18 de juny del 2019
Actualitzat a les 16:40h
Al voltant d'un centenar de rubinencs i rubinenques s'han manifestat pels carrers de la ciutat per reclamar unes pensions dignes i una sanitat pública de qualitat. La mobilització, convocada pel Moviment per les Pensions Dignes, ha començat a la plaça Pere Aguilera, en una concentració en què s'ha llegit un manifest, com cada dimarts al matí. Posteriorment els veïns i veïns s'han dirigit al CAP Mútua de Rubí i han acabat la manifestació a la plaça de l'Estació.

Al llarg de la mobilització s'ha pogut sentir el lema "gobienre quien gobierne, las pensiones se defienden" i s'han vist pancartes i cartells en què reclamaven unes pensions mínimes de 1.080 euros i uns drets socials dignes com la sanitat i l'educació. Han aquest sentit, han demanat unes urgències pediàtriques obertes les 24 hores del dia a Rubí i han tornat a exigir l'obertura d'un hospital a la ciutat.

Aquesta ha estat l'última assemblea i manifestació dels pensionistes abans de les vacances d'estiu, una mobilització que ha servit com a cloenda de les activitats d'aquest primer cicle. L'entitat reprendrà les trobades el 17 de setembre.  
 

Manifestants escoltant la lectura del manifest Foto: Carla Serra