Demà, taller presencial sobre els pressupostos participatius

La primera serà a Rubí Forma a les 19h, i la següent sessió, el 25 de juny al Centre Cívic de Can Fatjó

Imatge d'una sessió dels Pressupostos Participatius
Imatge d'una sessió dels Pressupostos Participatius | Ajuntament de Rubí
Redacció
19 de juny del 2019
Demà, l'aula L de l'edifici Rubí Forma acollirà el primer taller de presentació i priorització de propostes dels Pressupostos Participatius 2020. La sessió, que serà a les 19h, requereix d'inscripció prèvia enviant un correu electrònic a participacio@ajrubi.cat.

La trobada presencial servirà per incentivar la presentació d'idees d'inversió entre els assistents a partir d'una dinàmica participativa. Un cop els participants hagin fet les seves aportacions, s'establiran prioritats entre elles, i també es debatrà sobre les propostes ja presentades a través de la plataforma Participa Rubí, per tal d'establir també les prioritats. El procés participatiu estarà dinamitzat per professionals que assessoraran els assistents.

Les propostes que sorgeixin del taller de demà, i sempre que rebin l'aval tècnic a la fase de validació, passaran directament a la fase de votació.

El proper 25 de juny hi haurà una nova opció de presentar idees als Pressupostos Participatius, al punt d'informació que es muntarà al Centre Civic de Can Fatjó entre les 16h i les 19h.

Un cop finalitzi la fase de presentació de propostes - que ha tingut lloc durant tot el mes de juny - s'entrarà en la fase de validació tècnica, que anirà a càrrec de personal municipal durant el mes de juliol.

El procés farà una aturada durant l’agost i es reprendrà al setembre, quan s'establiran les prioritats entre les diverses idees que s'hagin recollit, i la votació definitiva serà durant el mes d'octubre.