El Club Arqueros de Rubí arrasa al VI Torneig de Tir amb Arc de Sant Joan Despí

Els set participants rubinencs aconsegueixen ocupar totes les primeres posicions de les seves categories

Els arquers de Rubí arrasen al VI Torneig de Tir amb Arc de Sant Joan Despí
Els arquers de Rubí arrasen al VI Torneig de Tir amb Arc de Sant Joan Despí | Club Arqueros de Rubí
Redacció
20 de juny del 2019
El passat diumenge, 16 de juny, es va celebrar el VI Torneig de Tir amb arc de Sant Joan Despí, organitzat pel Club Tir Arcdespí coincidint amb la quarta tirada de la Lliga Interclubs 18-19. Els resultats puntuaven per a aquest lliga.

La competició va consistir en una tirada a l'aire lliure amb algunes variacions de normativa, i va comptar amb la participació de més de quaranta arquers, entre els quals hi havia Alicia Castillo, José Luis Ruiz, José Nieto, Enrique Flores, David Alejo i Francisco Javier Madrigal, del Club Arqueros de Rubí.

Tots els arquers rubinencs van destacar per les seves actuacions, ocupant les posicions més altes de les seves respectives categories: Alicia Castillo en la categoria instintiva femenina; Flores, Nieto, Alejo i Ruiz van ocupar els quarts primers llocs en categoria longbow i Madrigal en arc compost.

Alicia Castillo i José Luis Ruiz, campions de la Lliga Interclubs

Als esplèndids resultats aconseguits el diumenge per part dels arquers de Rubí, s'hi suma el campionat de la Lliga Interclubs femenina i masculina per dos integrants del Club Arqueros de Rubí, Alicia Castillo i José Luis Ruiz.

Només els arquers que haguessin realitzat tres tirades de la Lliga podien optar al podi, i s'arribava a diumenge amb els primers llocs encara per decidir. Les puntuacions de Castillo i Ruiz els van permetre mantenir la primera posició amb la qual arribaven al Torneig.