L'Aula d'Extensió Universitària de Rubí clou el curs amb un concert de The Minstrels

Dilluns els socis de l'Aula van celebrar la seva segona Assemblea

The Minstrels Quartet actuaran per la cloenda del curs de l'AEUR
The Minstrels Quartet actuaran per la cloenda del curs de l'AEUR | The Minstrels
Redacció
20 de juny del 2019
Actualitzat a les 11:24h
L'Aula d'Extensió Universitària de Rubí celebra aquesta tarda a l'Ateneu la cloenda del curs 2018 - 2019, un curs amb un gran nombre d'activitats que s'han realitzat tant a la nostra ciutat com a altres punts del territori, amb sortides en diversos àmbits.

Dilluns l'entitat va celebrar la seva segona Assemblea de socis i sòcies, en què la junta gestora ha donat a conèixer el balanç econòmic de l'AEUR i els canvis que s'han produït a la mateixa Junta, per a la ratificació per part dels socis. L'Assemblea també va aprovar els pressupostos per al proper curs i va fixar la quota de soci.

A l'assemblea també es van passar comptes de tots els actes que s'han realitzat durant aquest curs i es va donar a conèixer als socis la programació per al primer trimestre del curs 2019 - 2020.

Aquesta tarda, els jardins de l'Ateneu acolliran l'acte de cloenda del curs de l'AEUR, amb l'actuació de The Minstrels Quartet. Es tracta d'un acte obert en què tots els assistents podran aprofitar per informar-se de les activitats programades i del propi funcionament de l'Aula.