SORTEIG

Ja coneixem els guanyadors de les invitacions per als concerts de pagament del RRandom

Els artistes pels quals hem sortejat entrades són Estrella Morente, DeMarco Flamenco, Marwan, Maruja Limón, Judit Neddermann & Dolo Beltrán i Paco Candela

per Redacció , 20 de juny de 2019 a les 10:00 |
Neddermann en concert | Aina Font Torra
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El RRandom Music Festival 2019 està a punt d'arribar i amb això una trentena de concerts, alguns dels quals són de pagament. És per això que a RubiTV.cat hem sortejat diverses entrades per anar a veure 6 concerts entre els seus lectors i seguidors a les xarxes socials. 

Pel concert de Paco Candela, que tindrà lloc el dilluns 24 de juny a les 21 h al Teatre Municipal La Sala, s'ha sortejat una entrada doble. La persona que podrà gaudir d'aquest espectacle és en Daniel Requesón.


Dimarts 25 de juny, també a les 21 h al Teatre Municipal La Sala, actuarà Marwan, pel qual s'ha sortejat una entrada doble i l'afortunada ha estat l'Eva Cabellero.

Maruja Limón actuarà el dimecres 26 de juny, a la mateixa hora i al mateix espai, i s'ha sortejat una entrada doble que ha anat a parar a la Miriam Ruz.


Pel l'actuació de Judit Neddermann & Dolo Beltrán, que serà dijous 27 de juny a les 22 h a La Sala, s'ha sortejat una entrada doble. L'escollida de manera aleatòria ha estat l'Alexandra López.

Els dos darrers concerts seran a l'amfiteatre del parc del Castell i per a cadascun d'ells s'han sortejat 5 entrades dobles. Els guanyadors de les invitacions pel concert d'Estrella Morente, que tindrà lloc el divendres 28 de juny a les 22.30 h, són l'Eva Garrido, Rosa María Oliveira, @RosiRosystcrubi, Victoria Robles i Bea Romero. I les persones que podran gaudir gratuitament del concert de DeMarco Flamenco el diumenge 30 de juny a les 20.30 h són la María Castillo, Javier López, Irene Martínez, Mireia Javi i Carmen Gomez.

Felicitats a tots i totes!
 

 

Participació