Quines són les activitats d'aquest cap de setmana a Rubí?

Aquest cap de setmana celebrem l'arribada del RRandom Music Festival 2019 i la revetlla de Sant Joan

Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí
Algunes de les activitats del cap de setmana a Rubí | RUBITV
Redacció
21 de juny del 2019
Actualitzat a les 15:03h
Divendres

Aquest divendres és el Dia Europeu de la Música i, per tant, durant la tarda la ciutadania podrà gaudir de diversos concerts. El primer d'ells serà a les 18 h amb l'actuació del guitarrista de blues Alan Pardo, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler.

A les 19 h el Celler projectarà Los Reyes, dins del cicle El documental del mes.

Tornant a la celebració del Dia de la Música, a les 20 h Goue Duet oferiran un recital de piano i violí a l'Ateneu Municipal i a les 20.30 h seran les Dones de Cor les que tancaran la jornada festiva amb un concert a l'Església de Sant Pere.

Finalment, es donarà el tret de sortida al cicle de Cinema a la fresca al barri del 25 de setembre amb la pel·lícula Hoten Transilvania 3: Unas vacaciones monstruosas, a les 22 h a la pista poliesportiva del Parc de la Pau i la Natura.

Dissabte

Com cada quart dissabte de mes, el dia començarà amb el Mercat de l'Artesania de Rubí situat a l'illa de vianants i a les 11 h, a l'Ateneu, tindrà lloc el taller Escultures mòbils i jocs d'equilibri per a infants de 6 a 11 anys.

A les 18 h els infants de 4 a 10 anys estan citats al Celler on podran jugar i descobrir els seus poders mitjançant l'activitat Superpoders, mentre que Petardj's i Disco faran un concert al camp de futbol de Can Fatjó.

I per fi, aquest dissabte arriba un dels moments més esperats de l'any pels rubinencs i rubinenques: a les 19 h comença el RRandom Musica Festival 2019 amb una nit de rock'n roll a l'Escardívol a càrrec dels grups Timeless, Stringcordz, Soak in Bleach, Los Zigarros i Kaotiko.

Diumenge

23 de juny, la nit més curta de l'any i, per tant, la revetlla de Sant Joan. A la nostra ciutat començarà amb l'arribada de la Flama del Canigó a les 23.15, a la plaça Pere Aguilera, i finalitzarà amb els concerts de Chocadelia Internacional i Nación Funck DJ's del RRandom, que s'allargaran fins a les 3 h de la matinada.