Amazon roda aquesta setmana la seva sèrie sobre Maradona al Vallès Occidental

Amazon Prime Video rodarà a la Nova Creu Alta una part de la sèrie dedicada a "El Pelusa"

Fotografia de portada de «Don Balón» amb Osvaldo i Maradona, amb la samarreta del Sabadell
Fotografia de portada de «Don Balón» amb Osvaldo i Maradona, amb la samarreta del Sabadell | Don Balón
NacióDigital
24 de juny del 2019
L'estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell acollirà la setmana que ve el rodatge de la sèrie que Amazon Prime Video està enregistrant dedicada al futbolista argentí Diego Armando Maradona. El rodatge es farà entre els dies 25 i 28 de juny, i no es permetrà accedir a l'interior de l'estadi mentre duri la gravació. 

Segons avança el Diari de Sabadell i han confirmat fonts d'Amazon Prime Video a NacióSabadell, es tracta del rodatge de la sèrie que repassa la vida d'El Pelusa, des de la seva infància fins l'actualitat. És per això que els actors que donaran vida a Maradona són Nicolás Goldschmidt, Nazareno Casero i Juan Palomino.

La producció s'està enregistrant en països com Argentina, Uruguai, Mèxic, Itàlia o Espanya. En el cas de Catalunya, part de l'enregistrament es farà a la Nova Creu Alta, sense que hagi transcendit l'episodi vital concret del futbolista argentí en què se centrarà el rodatge.

Maradona i el Centre d'Esport Sabadell

Va jugar Maradona al Sabadell? La resposta és no, però no és poca la gent que recorda la imatge del futbolista amb la samarreta arlequinada.  
Concretament, va ser al 1982, quan Maradona va lluir l'arlequinada, després d'intercanviarla amb Oswaldo Dalla Buona per a Don Balón.