Mireia Pons es proclama campiona d'Espanya de curses per muntanya

La corredora de Rubí es fa amb el bronze a la Zumaia Flysch Trail

Mireia Pons, campiona d'Espanya de curses per muntanya
Mireia Pons, campiona d'Espanya de curses per muntanya | UltresCatalunya
Redacció
25 de juny del 2019
Mireia Pons, corredora de Rubí de 28 anys, s'ha proclamat aquest cap de setmana campiona d'Espanya de curses per muntanya, després de disputar la marató de Zumaia Flysch Trail, la darrera de les proves de la Copa d'Espanya.

La tercera posició assolida per Pons, després d'un emocionant frec a frec amb Rosa Navarro, li va servit per aconseguir el campionat. La guanyadora va ser Oihana Kortazar, que partia com a favorita, mentre que les dues corredores catalanes van mantenir un interessant duel al llarg de tota la cursa.

La Zumaia Flysch Trail és una marató de 42 quilòmetres i 2.200m de desnivell positiu, a la qual han participat prop de 200 corredors.

Mireia Pons, amb el campionat d'Espanya de curses per muntanya de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada (FEDME), s'ha convertit en una de les revelacions d'aquest any, amb una victòria a La Sagra Skyrace i una plata a Kanpezu.