La revetlla de Sant Joan finalitza sense incidències greus

Cap atès per cremades o altres lesions relacionades amb la celebració, i algunes cremes de vegetació poc importants

Redacció
25 de juny del 2019
Actualitzat a les 14:14h
Segons ha informat la Policia Local, durant la revetlla de Sant Joan, que es va celebrar la nit de diumenge a dilluns el servei d'urgències de Mútua de Terrassa no va haver d'atendre ningú per cremades ni lesions relacionades amb la celebració de Sant Joan; només es va requerir una ambulància a l'Escardívol per atendre dues persones, per ferides incises contuses al llavi i al front respectivament.

La policia, però, sí que va rebre nombroses trucades, sobretot abans de la 1 de la matinada de dilluns, per molèsties derivades dels petards, i que majoritàriament es van gestionar demanant comprensió a les persones requeridores.

Durant la revetlla es van produir alguns petits incendis, d'entre 8 i 35 metres quadrats, que es van extingir sense conseqüències greus. Concretament es van produir als carrers Mallorca amb Bilbao, Gràcia, el Pinar i Castell. Al carrer Gràcia, a més, els agents també van ser alertats perquè s'havia col·locat un petard a la bústia de l'escola Rivo Rubeo.

A l'entorn de l'escola, a més, també es va precisar una actuació dels Bombers, que van extingir un foc que va calcinar dos contenidors. Els Bombers també van actuar acabant d'extingir un foc a la tanca de l'empresa Eurofragance, i que va ser controlat en primera instància per voluntaris de Protecció Civil i l'ADF de Sant Cugat.

També es va cremar una paperera al camí d'Ullastrell i un contenidor al carrer Barcelona.

La setmana abans de Sant Joan, la policial local havia dut a terme una campanya informativa al barri de Les Torres per recomanar al veïnat que no acumulés materials inflamables als balcons per evitar que es repetissin els dos incendis a balconades del barri que van tenir lloc l’any passat. Enguany no s’ha produït cap incident d’aquest tipus.  

Durant la nit del 23 de juny, el cos de seguretat ha posat en marxa un  dispositiu especial de seguretat amb tècnics de la Unitat, voluntaris de Protecció Civil i un reforç del servei amb més presència policial als carrers.