Pep Borràs exposa una retrospectiva de la seva obra a La Claraboia

L'exposició es va inaugurar divendres i es podrà visitar fins el proper diumenge, 30 de juny

Pep Borràs inaugura a La Claraboia la seva retrospectiva d'art
Pep Borràs inaugura a La Claraboia la seva retrospectiva d'art | José Antonio Montoya
Redacció
25 de juny del 2019
El passat divendres es va inaugurar, a l'espai d'art La Claraboia, una mostra retrospectiva de l'artista Pep Borràs, i que es podrà visitar fins aquest diumenge, 30 de juny.

Borràs ha escollit 26 escultures i 19 copes que exemplifiquen la seva particular visió de l'art, unes peces que demostren l'obsessió de l'artista per l'objet trouvé - que ja van elevar a categoria d'art els dadaistes i els surrealistes - i la manipulació dels trastos vells i deconstrucció de tot allò que ja ha gaudit d'una vida anterior.

Pep Borràs també treballa sovint segons sèries temàtiques i les acompanya d'un procés de documentació previ, i utilitza tècniques com el collage o l'assemblatge per treballar la fusta, el ferro i els plàstics i convertir-los en escultures.

En la mostra que s'exposa a La Claraboia fins diumenge, en destaquen grans clàssics de l'artista, com ara la seva reinterpretació de Las Meninas de Velázquez o les composicions amb banyes.

A la inauguració el van acompanyar l'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez; i el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez.

L’exposició retrospectiva de Pep Borràs es podrà visitar fins a aquest diumenge 30 de juny al local de La Claraboia, situat al carrer Sant Miquel, número 9. Els dies feines, serà oberta de 19 a 21 h, i els festius, de 12 a 14 h i de 19 a 21 h.