Darrers dies per inscriure's a les activitats de Rubí Jove

La programació de l’Espai Jove Torre Bassas inclou diferents cursos i tallers adreçats als i les joves de la ciutat

Redacció
26 de juny del 2019
La Torre Bassas acaba de celebrar 20 anys d’història
La Torre Bassas acaba de celebrar 20 anys d’història | Lali Puig
Les inscripcions per a les activitats de l’Estiu Jove 2019 es poden fer fins al divendres 28 de juny. En el cas dels tallers, cal formalitzar-les a través del web de Rubí Jove, mentre que la sol·licitud dels cursos s’ha de fer presencialment a l’Espai Jove Torre Bassas. Les activitats són d’accés gratuït i s’adrecen a joves d’entre 12 i 29 anys.

Com cada any, Rubí Jove aprofita l’estiu per donar continuïtat a la seva oferta formativa. Així, aquest mes de juliol s’impartirà un nou curs de 100 hores de monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil dirigit a persones de 18 a 29 anys (del 3 al 30 de juliol), un curs de 20 hores de premonitors en què s’oferirà un petit tast de l’educació en temps de lleure (del 8 al 12 de juliol) i una nova formació titulada Educar en la sexualitat i la diversitat de gènere, pensada per a persones que es dediquin al camp de l’educació i que vulguin obtenir eines i recursos per treballar aquests aspectes amb infants i joves (9 de juliol).

A banda d’aquests cursos, Rubí ha programat durant el mes de juliol quatre tallers adreçats a nois i noies de 12 a 18 anys. Entre aquests, figuren el ja habitual Fem deures, en què s’oferirà suport als estudiants que hagin de fer repàs o que necessitin eines útils per encarar el nou curs amb garanties, el taller de teatre Improvisem?!, l’espai per practicar l’expressió oral en anglès English “pitinglish” i el divertit taller de cuina Les mans a la massa. Per als joves de 18 a 30 anys, en canvi, s’ha programat el taller Sonorització de directes, que introduirà les persones assistents en la tècnica de so de directe.

Rubí Jove també ha previst algunes activitats als barris com els tornejos de futbol i ping-pong deLa nit és jove, que tindran lloc els dies 12 de juliol i 20 de setembre a la pista poliesportiva de Les Torres i per als quals cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a rubijovealsbarris@ajrubi.cat.

El 9 de juliol, hi haurà un taller de circ al carrer a la pista poliesportiva del parc de la Pau i la Natura i, el 13 de setembre, es projectarà a la pista poliesportiva del Pinar la pel·lícula Jurassic world: el reino caído.

Durant els mesos de juliol i setembre, Rubí Jove també mantindrà la seva habitual oferta de serveis d’assessoria: el Punt Jove LGTBI+, l’Assessoria laboral jove, el Consultori sexual i de parella, l’Assessorament i orientació formativa i l’Espai d’orientació i acompanyament per a la sol·licitud de beques per a la continuïtat dels estudis, que tornarà a estar operatiu a partir del 2 de setembre.