68 tripletes participen en l'Open Ciutat de Rubí de petanca

El torneig de petanca de Festa Major va durar un dia més de l'habitual a causa de l'increment dels participants

Membres de la tripleta campiona de la categoria general
Membres de la tripleta campiona de la categoria general | Cedida
Redacció
02 de juliol del 2019
El passat cap de setmana, i dins dels actes de la Festa Major, es va disputar l'Open Ciutat de Rubí de petanca. Un total de 68 tripletes, arribades de tot l'estat espanyol, van participar en aquest torneig sota l'onada de calor que va afectar la nostra ciutat.

Enguany el torneig va durar 2 dies a causa de l'increment dels participants en relació a l'edició anterior. El matí de dissabte els equips es van enfrontar a la fase de grups que va servir per classificar-los en les 2 categories: general i consolació. Ja a la tarda els enfrontaments eren directes i donaven lloc a disputar la fase final de diumenge. 8 equips per categoria van aconseguir la classificació per a les finals que es van disputar, de nou, en una jornada marcada per temperatures extremes.

La tripleta formada per Lucas Álvarez, Siscu González i Quique Catalán es van proclamar campions en vèncer a la final de la categoria general a Rafa Carrillo, José Luis Guasch i Óscar Alberola. A la categoria de consolació la tripleta de Josep Guillamon, José Monzón i Lucas Álvarez es van imposar a Javier Moreno, Hugo Montes i Raúl Tabera.