Bons resultats del CN Rubí en els Campionats de Catalunya de waterpolo

Els millors resultats han estat la 4a posició de l'equip aleví mixt i de l'equip cadet masculí

Equip cadet femení del CN Rubí
Equip cadet femení del CN Rubí | CN Rubí
Redacció
02 de juliol del 2019
Al llarg d’aquest mes de juny s’han disputat els Campionats de Catalunya de waterpolo de les diferents categories en què el Club Natació Rubí ha assolit grans resultats.

El primer a celebrar-se va ser el de categoria infantil que va tenir lloc a les instal·lacions del CN Sant Feliu. El CN Rubí va competir amb l’equip masculí enfrontant-se al CN Catalunya. En la primera fase, i després d'un partit molt ajustat, el marcador es va decantar finalment per l'equip contrari per 14-15. Així, els rubinencs van quedar en 10a posició.

El següent torneig en celebrar-se va ser el Can Felipa, organitzat pel CN Poble Nou a Barcelona. Els benjamins del CN Rubí van participar aconseguint una 8a posició final.

La setmana següent es van disputar els Campionats de Catalunya en categoria cadet, en què l’equip femení rubinenc d'aquesta categoria va assolir la 5a posició final i l’equip masculí la 4a.

Pel que fa als Campionats de Catalunya de waterpolo en categoria juvenil femenina i alevina mixta, celebrats al CN Banyoles i al CN Barcelona respectivament, els dos equips del club rubinenc van realitzar un gran campionat assolit la 4a posició l’equip aleví i la 5a posició l’equip juvenil femení.

Finalment, l’equip aleví es va imposar en l’eliminatòria pel 3r i 4t lloc al CN Barcelona amb un contundent 10-2, mentre que l’equip juvenil femení es va imposar al CN Terrassa amb un ajustat 13-14 que els va permetre assolir la 5a posició.