L'absolut masculí de waterpolo del CN Rubí assoleix la 3a posició de la Copa Federació

La waterpolista cadet Elena Ruiz ha estat convocada per a la concentració prèvia al Campionat d’Europa

L'equip absolut masculí del CN Rubí
L'equip absolut masculí del CN Rubí | CN Rubí
Redacció
03 de juliol del 2019
L'equip absolut masculí A va disputar, dies enrere, la Copa Federació organitzada per la Federació Catalana de Natació. L'equip rubinenc dirigit per Dani Gomez es va enfrontar al Club Natació Catalunya, assolint un valuós empat a 16 a Can Rosés. Aquest resultat els va permetre jugar el partit de tornada al CN Catalunya amb un contundent 13-20, assolint, així, una merescuda 3a posició de la Copa Federació.

Amb aquesta competició l’equip dóna per finalitzada la temporada i s’emplaça fins al setembre amb l’inici d’un nou curs esportiu.

D'altra banda, la waterpolista de categoria cadet Elena Ruiz, ha estat convocada per la concentració prèvia al Campionat d'Europa de waterpolo cadet femení, al CAR de Sant Cugat, durant aquesta setmana.