Quines son les activitats per aquest cap de setmana a Rubí?

Us deixem un recull de propostes per gaudir del temps lliure

Recull d'activitats per fer el cap de setmana del 5 al 7 de juliol
Recull d'activitats per fer el cap de setmana del 5 al 7 de juliol
Redacció
05 de juliol del 2019
Actualitzat a les 18:17h
Divendres, 5 de juliol

A partir de les 17h, Rubí donarà la benvinguda als cinc infants saharauis que passaran unes Vacances en pau a la nostra ciutat, amb una gran festa que comptarà amb tallers, una exposició, un documental, un sopar i un concert.

El barri de la Plana del Castell celebra durant el cap de setmana la seva Festa Major. El tret de sortida de les activitats que ha programat el veïnat serà aquest vespre, a les 20.30h.

Mitja hora més tard, a les 21h, començarà el concert solidari d'ASAV, amb els Momo, el tribut a Queen, com a protagonistes.

A les 22h, nova sessió del cicle de Cinema a la fresca, amb la projecció de Sherlok Gnomes a la plaça de Ca n'Oriol.

Dissabte, 6 de juliol

A les 13h, els Gegants de Rubí rebran els seus homòlegs de Borriana per oficialitzar l'agermanament, i a partir de les 17h començarà la XXVI Trobada de Gegants i Capgrossos de Rubí, amb la participació de prop d'una quinzena de colles d'arreu del territori.

Alhora, a les 15h hi haurà una exposició de cotxes clàssics a la plaça del Doctor Guardiet, en motiu de la celebració del dia de Sant Cristòfol.

Diumenge, 7 de juliol

A partir de les 10h del matí els cotxes clàssics es concentraran a Can Fatjó, i a les 13h aniran en cercavila pels carrers de la ciutat per arribar a Maximí Fornés i rebre la benedicció de Sant Cristòfol.