Els Castellers de Rubí participen a la Diada de Moià

Els de la camisa vermella aixequen castells de 5 i desmunten un intent de 3 de 6

Els Castellers de Rubí a la Diada de Moià
Els Castellers de Rubí a la Diada de Moià | Xavier Rius
Redacció
09 de juliol del 2019
Aquest diumenge els Castellers de Rubí s'han desplaçat a Moià, per actuar a la Diada de la població, juntament amb els Picapolls de les Gavarres i els Castellers de la Gavarresa.

Els de la camisa vermella van obrir la seva actuació amb un pilar de 4, i van continuar amb un 3 de 5 amb l'agulla, una torre de 5, un intent desmuntat de 3 de 6 i un 3 de 5. Per tancar, van aixecar dos pilars de 3 per sota i 2 pilars de 3.

Pel què fa als Picapolls de les Gavarres - la colla local d'Artés, el Moianès i part del Lluçanès - van fer dos pilars de 4 d'entrada, un 4 de 6 amb l'agulla, un 3 de 6 amb l'agulla i un 4 de 6, i van aixecar un pilar de 4 per sota en la ronda final.

Finalment, els Castellers de la Gavarresa - que agrupa castellers de Llagostera, Caldes de Malavella i Riudellots de la Selva - van fer un pilar de 4 d'entrada, un nou pilar de 4 en primera ronda, i un 4 de 6 en segona ronda. A la tercera ronda no van portar res, i de sortida, un nou pilar de 4. Al final, van fer un pilar de canalla.