Avís per intensitat de pluja per aquest dimarts a Rubí

L'ambient es refrescarà lleugerament

Núvols de tempesta sobre Sabadell
Núvols de tempesta sobre Sabadell | Albert Segura
NacióDigital
09 de juliol del 2019
Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dimarts hi ha un avís per intensitat de pluja que té previst afectar la ciutat de Rubí. Fins a mig matí s'esperen ruixats i tempestes a les comarques del terç oest del país, són probables a la resta del Pirineu i Prepirineu, i són possibles a altres punts del país. A partir de llavors s'aniran concentrant a les comarques del terç nord i de la resta de la meitat est, si bé seran possibles encara a altres punts de muntanya del prelitoral central. Seran d'intensitat entre feble i moderada, si bé localment seran forts, de matinada a l'oest i a la tarda a l'interior del quadrant nord-est. Aniran acompanyats de calamarsa i/o pedra i de ratxes fortes de vent. Les acumulacions al llarg del dia seran entre minses i poc abundants, si bé a punts del terç oest i a l'interior del quadrant nord-est seran localment abundants.

Temperatura mínima lleugerament més baixa. La màxima serà entre lleugerament i moderada més baixa en general, tret del litoral sud, on es mantindrà similar. La mínima es mourà entre els 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC al prelitoral, entre 19 i 24 ºC al litoral i entre 14 i 19 ºC a la resta. La màxima arribarà a valors d'entre 22 i 27 ºC al Pirineu i entre 26 i 31 ºC a la resta, per bé que seran puntualment més altes al sud-oest.

Fins a mig matí, es mantindrà el cel entre mig i molt ennuvolat en general. A partir de llavors s'obriran clarianes per ponent i el sud, i al llarg de la tarda quedarà entre poc i mig ennuvolat al terç sud del país i al pla de Lleida. A la resta del territori es mantindrà entre mig i molt ennuvolat, i puntualment cobert pel creixement de nuvolades.