Amb l'arribada de l'any 2019 han augmentat els preus del peatge del Túnel de Vallvidrera

El cost dels peatges han augmentat entre un 1,5% i un 2,9% aquest 2019

Peatge dels Túnels de Vallvidrera
Peatge dels Túnels de Vallvidrera | Generalitat de Catalunya
Redacció
10 de gener del 2019
Actualitzat a les 15:34h
L'any 2019 ha arribat amb la congelació de preus al transport públic metropolità però amb augments en sectors com els peatges. 

Des del dia 1 de gener, l'import dels peatges a les autopistes de Catalunya que depenen de l'Administració General de l'estat espanyol, han augmentat un 1,67% de mitjana, sent el segon any consecutiu d'increment. Tanmateix, no han augmentat les nou que van ser rescatades, com les radials de Madrid. El preu d'aquests peatges disminuirà un 30% de mitjana i seran gratuïts durant la matinada, entre les 0.00 i les 6.00 hores. 

D'entre els peatges afectats es troba el del Túnel de Vallvidrera que uneix el Vallès Occidental amb la ciutat de Barcelona. Aquest concretament ha pujat un 2,12% passant a costar fins a 4,34 euros en hores puntes. 

Altres peatges que també han augmentat el seu preu i que poden afectar els rubinencs i rubinenques són els peatges dels trams Sant Cugat-Terrassa, que han punjat un 2,13% entre setmana i un 2,34% els dissabtes i festius, i el tram Sant Cugat-Manresa, amb un increment del 2,17% i 2,32% respectivament.

Els altres peatges afectats són el del Túnel del Cadí, els túnels del Garraf, el tram de Sitges-El Vendrell, Montgat-Mataró, el peatge de Marató a Palamós i el que connecta Barcelona i Montmeló.