ERC assegura que no aprovarà el cartipàs municipal proposat per l'equip de govern

La formació considera que la proposta del PSC "no s'adequa a la realitat actual ni a les necessitats de la nostra ciutat"

Els regidors i regidores d'ERC de l'Ajuntament de Rubí
Els regidors i regidores d'ERC de l'Ajuntament de Rubí | ERC Rubí
Redacció
09 de juliol del 2019
Aquest dijous l'Ajuntament de Rubí celebrarà el Ple municipal extraordinari en el qual es portarà a aprovació el nou cartipàs, una proposta concreta que presentarà l'equip de govern i que ja s'ha donat a conèixer. D'avant d'això, Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de Rubí ha emès un comunicat en què critica, una vegada més, "la incapacitat d'arribar a consensos i acords" de l'actual equip de govern.

Segons ERC, la proposta de cartipàs del Partit Socialista "no s'adequa a la realitat actual ni a les necessitats de la nostra ciutat". Així doncs, han assegurat que no aprovaran el nou cartipàs proposat: "només entrarem a negociar un cartipàs que contempli uns sous coherents ajustats a la realitat de l'entorn ciutadà".

En aquest sentit, també han afegit que consideren que els càrrecs de confiança han de ser professionals especialitzats "que comptin amb el consens de dues terceres parts del consistori, i que estiguin contractats per un període de temps determinat mentre duri el projecte pels quals se’ls ha contractat".

D'altra banda han reiterat que com a principal força de l'oposició han de poder participar des de l'inici en la redacció dels grans projectes de la ciutat i incidir en la redacció dels plecs de clàusules dels grans contractes del municipi, així com estar presents en els processos de consolidació de la plantilla municipal i disposar de tota la documentació sobre els grans contractes que signa l’Ajuntament.