​Detingut després d'una persecució un home per atracar quatre benzineres al Vallès Occidental

Es va perseguir el sospitós per Cerdanyola i la detenció es va fer a Ripollet

Redacció
09 de juliol del 2019
Actualitzat a les 15:13h
Zona on es va detenir el sospitós
Zona on es va detenir el sospitós | GoogleMaps
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 1 de juliol un home de 31 anys com a presumpte atracador d’una benzinera de la localitat de Cerdanyola del Vallès. El detingut compta amb nombrosos antecedents i amb domicili desconegut. 
 
Els fets van passar pels volts de les 14.00 hores del dia 1 de juliol, quan la treballadora de la benzinera estava quadrant caixa. L’atracador va entrar tot sol dins l’establiment, amb la cara mig tapada i esgrimint una navalla. Seguidament va intimidar verbalment i amb la navalla la caixera i es va endur uns 225 euros de la caixa enregistradora.
 
Immediatament la treballadora va alertar de l’atracament a través del 112. Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Cerdanyola van anar a la benzinera i van obtenir la informació que va ser d’utilitat per poder relacionar altres fets ocorreguts amb anterioritat amb les mateixes descripcions.
 
Paral·lelament els investigadors van facilitar aquesta informació a totes les dotacions policials disponibles, de les comissaries de Cerdanyola, Barberà del Vallès, Montcada i Reixac i mossos de paisà, que estaven fent la recerca. Passats uns minuts una patrulla va localitzar l’atracador caminant per l’avinguda Catalunya de Cerdanyola.
 
L’home, en veure els agents, fa fugir corrents per la carretera direcció Ripollet. Va continuar per la llera del riu Ripoll i es va amagar en un canyissar. La coordinació policial va permetre fer un tancament efectiu de la zona, que va impedir la fugida del presumpte autor i la posterior detenció. En l’escorcoll van poder recuperar la totalitat dels diners robats.
 
La detenció va permetre, a més a més, resoldre tres atracaments a benzineres realitzats pel mateix home, a les localitats de Cerdanyola del Vallès i Matadepera el dia 1 de juny i Badia del Vallès el dia 17 de juny.
 
El dia 4 de juliol el detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Cerdanyola del Vallès, el qual va decretar el seu ingrés a presó. Es dóna la circumstància que l’atracador tenia un ordre de detenció i ingrés a presó en vigor.