mercat municipal

Les obres de reubicació de les instal·lacions comunitàries del Mercat Municipal ja estan en marxa

Amb les obres es resoldran les actuals deficiències en el sistema de climatització

per RubiTV.cat , 9 de juliol de 2019 a les 18:04 |
Mercat Municipal de Rubí | Ajuntament de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana s’han iniciat les obres de reubicació de les instal·lacions comunitàries del Mercat Municipal per encaixar-les amb l’actual configuració de l’equipament, derivades de la pròxima incorporació d’un nou operador a l’edifici. L’objectiu d’aquesta actuació és adaptar les instal·lacions d’enllumenat i climatització, el sistema de megafonia i els equips de protecció contra incendis a la superfície de parades i garantir-ne una millor eficiència. Amb aquests treballs, es resoldrà les actuals deficiències en el sistema de climatització, que s’han vist agreujades darrerament a causa de l’onada de calor registrada fa uns dies.

En vista a la futura implantació d’un nou operador, a finals del 2014 es va reorganitzar la distribució de la zona de venda del Mercat, que aleshores disposava de 2.579,34 m2. Tot aquest espai, independentment de les instal·lacions exclusives pertanyents a cada parada, compta encara amb un conjunt d'instal·lacions comunitàries que han de garantir el bon funcionament de la zona de venda, com són l'enllumenat, la climatització, el sistema de megafonia o els equips de protecció contra incendis, entre d'altres. La redistribució de l’espai va comportar la delimitació de l’àrea de venda a 1.766,96 m2 de superfície i ara cal adaptar totes aquestes instal·lacions.


Una de les tasques que comportaran un benefici més immediat tant pels paradistes com pels clients de l’equipament és la reubicació del sistema de climatització, que permetrà una optimització del sistema de refrigeració.

Les obres, que executa l’empresa IRON GLOBAL, SL per un import de 217.780,19 euros, tenen una durada prevista de 3 mesos i mig i s’inclouen al Pla d’inversions. Els treballs es duen a terme fora de l’horari de venda del Mercat, amb l’objectiu de no interferir en l’activitat comercial. 

 

Participació