6 empreses de Rubí entre les guardonades pels Premis Cambra 2019

L’acte de lliurament dels Premis Cambra 2019 se celebrarà el dijous 11 de juliol a les 20h al Centre Cultural de Terrassa

Jurat dels Premis Cambra 2019
Jurat dels Premis Cambra 2019 | Cambra de Terrassa
Redacció
10 de juliol del 2019
Demà a les 20h, el Centre Cultural de Terrassa acollirà l'acte de lliurament dels Premis Cambra 2019 que atorga cada any la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, i que reconeixerà sis empreses de Rubí, essent la ciutat més empreses premiades.

Les empreses que rebran un guardó en l'acte institucional, que presidirà el President Quim Torra seran Robin-Hat S.L, Vectem S.A., Cipsa Circuits S.A., DSV AIR & SEA S.A.U., Tallers ABSA, S.A.U., i el Grup MOEHS.

L’esdeveniment reunirà al voltant de 500 persones, directius d’empreses i representants empresarials de la demarcació de la Cambra, així com representants del món polític, econòmic i institucional català.

Les empreses de Rubí que rebran un reconeixement

Premis a la Iniciació a la Internacionalització

- ROBIN-HAT S.L., de Rubí, dedicada al disseny i fabricació de productes tèxtils per al sector mèdic i especialitzada en la producció de barrets antibacterians, resistents i personalitzables per a quiròfans. Creada l’any 2015, l’empresa va iniciar la seva activitat a nivell local i actualment exporta a un total de 12 països de tot el món i compta amb una delegació a Xile mitjançant un acord amb un distribuïdor oficial. L’empresa, que compta amb un equip professional de tres persones, desenvolupa el seu propi disseny. La seva activitat exportadora representa en l’actualitat el 7% del volum total de la seva facturació, part de la qual es destina a ONG’s locals i campanyes d’acció solidària. Ha estat guardonada per la iniciativa emprenedora i capacitat creativa que l’ha portat a implementar una sòlida política d’expansió d’un producte altament especialitzat dins dels mercats internacionals.

- VECTEM S.A., de Rubí, dedicada al desenvolupament i producció de productes dermatològics, cosmètics i d’higiene i protecció sanitària. Creada l’any 1967 amb la fabricació de productes hipoal·lèrgenics, l’empresa ha anat ampliant i diversificant la seva activitat cap a altres sectors. L’any 2013 inicia la seva activitat exportadora i, present a un total de 15 països en l’actualitat, el volum d’exportacions representa avui el 29% del total de la seva facturació, al mateix temps que les vendes al mercat nacional han experimentat un sòlid creixement. VECTEM, que té un equip professional de 55 persones, disposa d’un departament de recerca propi al que dedica el 5% de la facturació anual. Ha estat guardonada pel ràpid increment de la seva activitat internacional I la consolidació de la seva presència en nous mercats en un sector especialitzat altament competitiu.

Premis a la Millora Contínua, Sostenibilitat i Eficiència Energètica

- CIPSA CIRCUITS S.A., de Rubí, dedicada a la fabricació de circuits impresos. Fundada el 1982, l’empresa ha esdevingut líder en la fabricació de plaques de circuits impresos amb centres de producció a Espanya, Índia i Xina. Amb un equip professional format per 57 treballadors, CIPSA Circuits forma part d'un holding de sis empreses, totes elles relacionades amb el desenvolupament de circuits impresos, teclats de membrana i productes electrònics. L’empresa, que compta amb un pla mediambiental definit, ha implementat sistemes de producció d’energia fotovoltaica, així com mesures per a la reducció del consum energètic basades en la instal·lació de plaques solars i equips de control de consum energètic, control d’emissions i reciclatge de residus. Ha estat guardonada pel la posada en marxa d’un pla estratègic de millora de la maquinària i d’equips productius amb finalitats d’eficiència energètica, atès que l’energia forma part dels recursos naturals que l’empresa vol preservar.

- DSV AIR & SEA S.A.U., de Rubí, ofereix serveis globals de transport de mercaderies i logístic. Creada l’any 1976, l’empresa d’origen danès es va introduir a Espanya en el 2006 i actualment, amb un equip de 1.200 professionals, està present a més de 75 països de tot el món, al mateix temps que contribueix al teixit empresarial com a partner d’empreses locals en la gestió de la cadena de subministrament. DSV, que compta amb un comitè de sostenibilitat, un pla d’acció definida i sustentat per informes anuals de RSC, aplica una estricta política d’eficiència energètica basada en el control de consum elèctric i la implementació d’il·luminació led a totes les instal·lacions, així com d’homologació de proveïdors estratègics de transport. Al mateix temps, ha implementat un canal de transport propi orientat a donar compliment a la política corporativa des de la perspectiva mediambiental i sostenible. Ha estat guardonada per la iniciativa pionera i innovadora d’implementar un sistema sostenible de gestió de la logística amb la primera xarxa ferroviària pròpia de transport de mercaderies entre Espanya i Europa gestionada de forma exclusiva per professionals de l’empresa.

Premis a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis

- TALLERES ABSA, S.A.U., de Rubí, dedicada al disseny, fabricació i distribució de sistemes de tancament, panys electrònics, interruptors i manyeria mecànica i electrònica amb aplicació per a control d’accessos. L’empresa, que ha rebut la certificació d’alta protecció IP65 per al desenvolupament d’un nou pany amb teclat resistent a l’aigua, ofereix una àmplia gamma multidisciplinar de productes electrònics i mecànics adreçada a controls d’accés i a aplicacions en mobiliari i armaris per a tots els sectors, des de l’àmbit educatiu i de la salut a indústries i comerços. Fundada l’any 1965, Talleres ABSA compta un equip professional format per 47 persones. Ha estat guardonada per la capacitat d’adaptar i consolidar un projecte empresarial altament especialitzat incorporant l’adaptació, flexibilitat i qualitat a la cadena de valor.

Premis de Designació Directa

Els òrgans de govern de la Cambra de Terrassa han acordat atorgar, el Premi Cambra 2019 a la iniciativa Empresarial al Grup MOEHS, de Rubí, el Premi Cambra 2019 a l’Empresa de Nova Creació a Talent Revolution, de Sant Cugat del Vallès i el Premi al Lideratge Empresarial a Joan Vert, fundador de Vallès Car Holding.

El Premi Cambra 2019 a la Iniciativa Empresarial a la Demarcació és pel GRUP MOEHS, de Rubí, és un grup d’empreses amb activitat vinculada a la química fina especialitzada en la fabricació d’ingredients actius per a la indústria farmacèutica. El Premi Cambra 2019 a l’Empresa de Nova Creació és per TALENT REVOLUTION, de Sant Cugat del Vallès, ofereix un servei de suport en l’àmbit digital i tecnològic a empreses que necessiten externalitzar alguns dels seus processos interns. L’empresa facilita el contacte entre empreses i professionals que busquen mantenir una flexibilitat laboral.

Així mateix, els òrgans de govern de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa han acordat distingir Joan Vert, amb el Premi Cambra 2019 al Lideratge Empresarial.

Joan Vert és el fundador de Vallès Car Holding, un grup d’automoció propietari de diverses concessions i diferents empreses relacionades amb la distribució d'automòbils.