El Club Arquers de Rubí posa punt final a la temporada amb el Campionat d'Espanya RFETA de Bosc

Nou arquers del club rubinenc han participat en el campionat assolint grans resultats però quedant-se a les portes de la final

Sagete clavades a la diana
Sagete clavades a la diana | FCTA
Redacció
10 de juliol del 2019
El cap de setmana passat va tenir lloc la celebració del Campionat d'Espanya de la Real Federació Espanyola de Tir amb Arc (RFETA) de Bosc a Molar, organitzat pel Club Arqueros de Madrid. D'entre els més de 300 participants hi havia nou jugadors del Club Arquers de Rubí.

El campionat es va dividir en dues jornades; Dissabte 6 de juliol es va celebrar la ronda classificatòria, composta per dos circuits, i les primeres rondes eliminatòries, decidint així els finalistes. Diumenge 7 de juliol es va celebrar la gran final.

David González (arc longbow masculí), Sergio Delgado, Enrique Flores i Carlos Cárcamolograron (arc instintiu sénior masculí) no van assolir passar a la ronda eliminatòria, mentre que els altres cinc arquers del club rubinenc van lluitar per arribar a la ronda final.

Montse Aguirre i Alicia Vargas (arc longbow femení) van aconseguir la 6a i la 10a posició respectivament. Eva Iglesias (arc instintiu) va assolir una gran puntuació que la van posicionar en el 15è lloc, Carles Sabatés (arc nu) va quedar en la 7a posició i Cesar Flor (arc compost) en la 18a de la seva categoria.

Tot i els bons resultats dels arquers rubinencs, cap d'ells va aconseguir pujar al pòdium. Al llarg de les diverses rondes eliminatòries van anar caient. Carles Sabatés va estar molt a prop d'aconseguir el pas a la gran final, quedant-se a pocs punts en la tercera ronda eliminatòria.

Amb aquest campionat finalitza la temporada de bosc i, així, el Club Arquers de Rubí també posa punt final a la seva temporada per descansar durant un parell de mesos i preparar-se per la nova temporada que iniciaran el mes de setembre.