FUTBOL

El CEF Can Mir oferirà activitats esportives als joves acollits a la ciutat

La iniciativa ha nescut d'un acord de col·laboració entre el club rubinenc i la cooperativa ISOM

per Redacció , 10 de juliol de 2019 a les 13:30 |
La cooperativa ISOM i el CEF Can Mir ja han signat l'acord de col·laboració | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Dies enrere, el Club Escola de Futbol (CEF) Can Mir va signar un acord de col·laboració amb el Club Esportiu Horitzó amb l'objectiu d'organitzar activitats conjuntes i crear equips de futbol 7 que comptaran amb infants i joves amb diversitat funcional o física. 

Així, el club rubinenc segueix impulsant iniciatives per la integració social i ara ha anunciat un nou conveni de col·laboració amb la cooperativa ISOM per tal que els més de 20 joves acollits a la ciutat per aquesta cooperativa puguin participar en els equips de futbol del CEF Can Mir. D'aquesta manera, l'organització crearà un nou equip de futbol de categoria Juvenil que desenvoluparà inicialment les seves activitats a les instal·lacions de la Zona Esportiva Municipal de Can Mir.


L'entitat rubinenca aportarà els professionals necessaris que gestionaran la tasca esportiva de l'equip, l'aportació del material i dels recursos necessaris per fer-la efectiva, i facilitarà la realització d'activitats de caràcter social, formatives i cíviques en col·laboració amb altres entitats i professionals de la ciutat. 

L'entitat rubinenca assegura que a banda del vessant esportiu, l'objectiu d'aquest acord és fer pedagogia i sensibilitzar a la població s'obre l'acolliment i la inclusió d'aquests joves "que provenen d'altres països i que han hagut d'abandonar la seva terra i les seves famílies per tenir una expectativa de vida millor".


L'organització considera que la iniciativa complementa els recursos i mitjans "que davant d'aquesta realitat han d'aportar les administracions públiques, la gestió diària i la gran tasca que desenvolupen els professionals i la cooperativa que acull als joves, i la necessària implicació del teixit social de la nostra ciutat que permetin la seva inclusió". 
 

 

Participació