ENTITATS

La banda de música de Rubí va estrenar vestuari per rebre els Reis d'Orient

Els nous vestits han estat dissenyats i confeccionats per la mare d'una membre i una sòcia de la banda

per RubiTV.cat, 10 de gener de 2019 a les 12:00 |
El nou vestuari de la banda de Rubí per rebre els Reis d'Orient | Associació Rubí Musical S.XXI
Enguany, l'Associació Rubí Musical S.XXI va rebre els Reis Mags d'Orient amb un nou vestuari després de molts anys amb la mateixa roba. La iniciativa va sorgir per part de la mare d'una membre de la banda i d'una sòcia durant l'Assemblea anual ordinària celebrada a finals de la temporada passada. Elles mateixes, l'Irma Bassols, mare d'un músic de la banda, i Maria Copado, sòcia de l'associació, van dissenyar i confeccionar uns vestits brillants i colorits, adients per la celebració. 

Els membres de la banda de Rubí han volgut expressar "un ple agraïment a les quatre mans cosidores que, de forma desinteressada i gairebé màgica, hagin fet realitat el que semblava impensable". També han volgut recordar que "aquest projecte és un clar exemple de la gran varietat de formes de participació que els membres de la banda tenim per implicar-nos a l'entitat i de la voluntat de treballar per oferir qualitat per la nostra ciutat". 


La propera actuació de l'Associació Rubí Musical S.XXI tindrà lloc el pròxim 9 de març en l'acte de celebració del Dia d'Andalusia i recorden que els assajos són cada dimecres de 20 a 22 h al local del Centre Excursionista i que estan oberts a qualsevol persona que en vulgui formar part. 

 

 

Participació