FOTOGRAFIA

El Consell Consultiu de la Gent Gran visita l'exposició juvenil «Nus-os»

Tres de les joves artistes que signen les obres de l’exposició han guiat els visitants

per Redacció , 12 de juliol de 2019 a les 10:33 |
Membres del Consell Consultiu de la Gent Gran han visitat l'exposició | Localpres
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Membres del Consell Consultiu de la Gent Gran han visitat aquest dijous la mostra fotogràfica col·lectiva Nus-osTres de les joves artistes que signen les obres de l’exposició han guiat els visitants i els han explicat la intenció i el significat de les obres exposades així com algunes de les tècniques emprades per fer-les.

Aquesta visita forma part de les accions intergeneracionals ques es duen a terme des de l'àrea de ciutadania. 


La mostra, coordinada des de Rubí Jove, reuneix les obres de set artistes joves de la ciutat: Zisis, The Glory Design, Alba Petrichor, Anna Palau, Sara G. Amo, Víctor Baladoch (premi Screen del festival La Nuu el 2018) i Laia Oller, i està formada per un seguit d'instantànies, la majoria retrats o autoretrats que, a partir del cos humà, conviden a una reflexió cap a l'interior de l'ésser però també mira cap a la societat contemporània.

Nus-os es pot veure a l’Espai Expositiu Antiga Estació fins al 20 de juliol. La sala està oberta a la ciutadania de dilluns a dissabte de 12 a 14 h, i de dijous a dissabte també de 17.30 h a 20.30 h.

 

L'exposició Nus-os es pot visitar a l'Antiga Estació Foto: Carla Serra

 

Participació