Els Castellers de Rubí actuen aquest cap de setmana a Vilafranca

En el marc de la 9a Diada Itinerant de la Colla Joves Xiquets de Vilafranca, al parc de Sant Julià

Pilar de 4 dels Castellers de Rubí per la Festa Major 2019
Pilar de 4 dels Castellers de Rubí per la Festa Major 2019 | Castellers de Rubí
Redacció
12 de juliol del 2019
Els Castellers de Rubí visitaran aquest dissabte la vila de Vilafranca, després que la Colla Jove Xiquets de Vilafranca actués a la nostra ciutat per la Festa Major. Serà en el marc de la 9a Diada Itinerant de la colla vilafranquina, on estaran acompanyats, també, pels Castellers de Gavà.

Els rubinencs venen d'actuar a la Diada de Moià, on només van poder aixecar castells de cinc i desmuntar un intent de tres de sis.

Per la seva banda, la darrera actuació de la colla de Vilafranca va ser precisament a la Festa Major de Rubí, per la Diada de Sant Pere, on van completar un tres de sis i una torre de dos, a més de dos pilars de quatre d'entrada - un va quedar només carregat - i dos més de sortida - i un intent desmuntat.

Finalment, els Castellers de Gavà també van actuar per Sant Pere, però a la seva ciutat, on també se celebra la Festa Major en aquesta data. Els de la camisa blava van entrar a plaça amb un pilar de quatre aixecat per sota, i van realitzar un tres de sis amb l'agulla i un quatre de sis amb l'agulla, i van desmuntar dos intents de torre de dos.

La Diada s'iniciarà a les 18h al parc de Sant Julià de Vilafranca, i en acabar hi haurà una botifarrada.