Gran èxit de la quarta edició del Festival Infest de curtmetratges

El festival es consolida a la nostra ciutat i amplia les activitats paral·leles al passi dels curts

El Celler s'ha omplert de gom a gom pel Festival Infest
El Celler s'ha omplert de gom a gom pel Festival Infest | RubiTV.cat
Marta Casas / Carla Serra
15 de juliol del 2019
Actualitzat a la 13:26h


Un Celler ple a vessar va acollir aquest divendres i dissabte la quarta edició del Festival Infest de curtmetratges de terror, freak i fantàstics. L’edició d’enguany, a més, va comptar amb algunes novetats respecte a l’anterior.

Per començar, durant les dues tardes s’han instal·lat al pati de dalt del Celler unes paradetes que configuraven el Mercat dels horrors, onze carpes amb tot tipus de merxandatge amb motius de terror o, simplement, relacionades amb el món del cinema.

Alhora, a la sala annexa del Celler també s’ha pogut provar un videojoc produït per un rubinenc, Omani; visualitzar una exposició sobre el paper de les dones en el cinema de terror, titulada Vaterístiques; i com sempre, hi ha hagut servei de bar amb begudes i refrescs.

Dissabte, a banda d’aquestes activitats, hi va haver una xerrada a càrrec de les Bloody Girls sobre el gènere en el cinema de terror, i una actuació de hip-hop a càrrec del grup de Rubí Némesis.



Pel què fa als concerts, divendres al vespre van oferir una hora de música abans dels curts els DJs de La SoniK, mentre que la nit la va tancar el grup terrassenc F.A.N.T.A; i dissabte van ser DJ ACME i el trio valencià Aullido Atómico els encarregats d’amenitzar musicalment la nit.

Òbviament, però, el protagonisme del Festival era pels curtmetratges. Un total de 21 curts de diversos països es van projectar entre les 22h i les 00.30h, més el del rubinenc Ignacio Malagón, Celda dual, fora de concurs.

El jurat va decidir quins dos curts s’enduien el primer i el segon premi – una altra novetat d’enguany, ja que abans només hi havia un guanyador – i, per la seva banda, el públic puntuava cadascun dels curts per decidir el Premi del públic RubiTV.cat.

Els guanyadors de la IV edició del Festival Infest s’anunciaran a través de RubiTV.cat a les 13.30h.