Rubí commemora els 50 anys de l'arribada de l'Home a la Lluna

Demà, 16 de juliol, es podrà veure la pel·lícula "First Man", sobre la biografia de Neil Armstrong, a la biblioteca municipal

Rubí també commemora aquest important esdeveniment de fa 50 anys
Rubí també commemora aquest important esdeveniment de fa 50 anys | Cedida
Redacció
15 de juliol del 2019
Actualitzat el 16 de juliol a les 10:37h
El proper dimarts, 16 de juliol, se celebra els 50 anys de l'arribada de l'Home a la Lluna. La nau Apollo 11 va ser enviada a l'espai el 16 de juliol de 1969 pel coet Saturn V amb els astronautes Neil Armstrong, Adwin "Buzz" Aldrin i Michael Collins, els primers humans que van trepitjar la superfície lunar. 50 anys després d'aquest important esdeveniment, l'Associació d'Amics de l'Astronomia, TRI-A Rubí, ha preparat una mostra amb llibres, informes, cartells informatius, recreacions artístiques i vídeos sobre aquest fet. 

Així doncs, la ciutadania rubinenca pot visitar l'exposició El Caminant Lunar a la biblioteca municipal, una mostra que es podrà visitar fina a finals d'agost i que també recull els punts de llibre del concurs per a infants que organitza la biblioteca i que, enguany, ha tingut com a temàtica l'arribada de l'Home a la Lluna.

A més, coincidint amb aquesta data, a les 19 h, es projectarà la pel·lícula First Man, sobre la biografia de Neil Armstrong. 

D'altra banda, l'entitat continua organitzant tots els divendres a les 21.30 h a l'Ateneu sessions d'observació astronòmiques nocturnes gratuïtes i obertes a tota la ciutadania.  
 

L'exposició que commemora l'arribada de l'Home a la Lluna es pot visitar a la biblioteca Foto: Cedida