Andrea Rey aconsegueix un passi directe per participar a la primera fase dels càstings d'OT

La rubinenca no es troba entre els 12 aspirants que actuaran a l'OTFest aquest dijous

L'Andrea Rey, de Rubí, preseleccionada per participar a l'OT Fest
L'Andrea Rey, de Rubí, preseleccionada per participar a l'OT Fest | @DreyZMusic
Redacció
16 de juliol del 2019
L'Andrea Rey, de Rubí, ha estat una de les 211 persones que podran accedir directament a la primera fase dels càstings del programa musical Operación Triunfo, després d'haver participat a la iniciativa que ha engegat la productora, l'OTFest.

La mecànica de l'OTFest era senzilla: els aspirants havien de cantar un tema que hagin interpretat els concursants d'OT2017 o OT2018, amb les bases musicals que facilitava el propi programa; i penjar-lo a Twitter fent servir l'etiqueta #OTFest fins ahir a les 16h.

Aquest migdia, i després que la directora de càsting fe Gestmusic Endemol i actual directora de l'Acadèmia d'Operación Triunfo, Noemí Galera, els hagi visionat tots - segons RTVE, més de 3.000 - s'han donat a conèixer els noms dels 12 artistes anònims que participaran al Festival OTFest, que serà aquest dijous, 18 de juliol, al Parc Audiovisual de Terrassa.

L'Andrea no està entre les escollides per actuar en aquest Festival, però sí que ha guanyat de manera automàtica un passi directe per als càstings del concurs, cosa que vol dir que no haurà de fer les llargues cues per accedir a fer les proves.



L'OTFest es podrà veure en streaming a través del canal de Youtube d'Operación Triunfo, i comptarà amb alguns artistes de les darreres dues edicions del programa: Miki Núñez, Alba Reche, Natalia Lacunza, Carlos Right, Dave Zulueta, Julia Medina, María Escarmiento, Nerea Rodríguez, Raoul i Ricky Merino.