Un menor d'edat atropella una vianant mentre conduïa per la vorera al carrer Cervantes

Els fets van passar el divendres, 12 de juliol, i la Policia Local ja ha informat la Fiscalia de Menors sobre els fets

Redacció
16 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:00h
El passat divendres de juliol, la Policia Local va identificar un conductor d'una motocicleta que, circulant per la vorera, va atropellar una vianant al carrer Cervantes. Després d'això, va fugir corrents del lloc.

Després d'atendre la víctima, els agents van iniciar la recerca del conductor a partir de la informació facilitada per la víctima i els testimonis, i el van localitzar en menys d'una hora. També van localitzar el propietari del vehicle, que va quedar immobilitzat, i va posar en coneixement dels fets la Fiscalia de Menors.

Ara, sobre el jove, que és menor d'edat, recau una investigació per diversos delictes relacionats amb la conducció temerària, la conducció sense permís, el robatori i furt de vehicle, a més d'un atropellament.

La Policia Local de Rubí reitera que el Codi Penal contempla, segons les circumstàncies, penes de presó per als conductors causants d’accidents i per aquells que marxin del lloc de l’accident. Igualment, conduir un vehicle sense haver obtingut un permís de conducció pot suposar, també, una infracció penal.

El cos municipal recorda que la seguretat viària pivota sobre el dret a la vida i a la integritat física de les persones, és a dir, en el dret a no resultar morts ni ferits a un accident de trànsit i deriva en el deure de complir les normes viàries i en la convivència entre tots els diferents usuaris de la via.