Així serà el primer festival OTFest que se celebra al Vallès Occidental

Se celebra aquest dijous 18 de juliol a partir de les 16 h al Parc Audiovisual de Catalunya

Redacció
18 de juliol del 2019
1200_1560937252ot_fest
1200_1560937252ot_fest
Operación Triunfo ja no és només un programa televisiu, sinó que és tota una experiència que concursants i públic viuen en moltes plataformes diferents: televisió, xarxes socials, concerts…

Ara l’organització d’OT ha inaugurat el primer festival de música d’Operación Triunfo, l’anomenat #OTFest. No és un festival de concerts en directe, sinó que és una acció digital en la que tothom pot participar a les xarxes socials amb l’etiqueta #OTFest.

Entre els exconcursants que participaran a la festa hi ha el terrassenc, Miki Núñez, Alba Reche, Natalia Lacunza, Carlos Right, Dave Zulueta, Julia Medina, María Escarmiento, Nerea Rodríguez, Raoul i Ricky Merino. Compartiran escenari amb una dotzena d'aspirants, seleccionats per l'equip de càsting liderat per Noemí Galera, de les persones que han pujat les seves actuacions des del passat 17 de juny fins el dilluns 15 de juliol.

Un total de 3000 aspirants van gravar en vídeo la seva interpretació musical en solitari amb un tema de les edicions de OT2017 o OT2018 utilitzant les bases musicals disponibles i publicant-ho posteriorment en Twitter amb l'etiqueta #OTFest.

Els participants escollits per l’equip de càsting, liderat per Noemí Galera, aconseguiran un passi directe per la Fase 1 del càsting de la propera edició d’Operación Triunfo, així quan vagin al càsting presencial no s’hauran d’esperar a la cua general.

#OTFest
Aquesta acció digital acabarà amb el concert OTFest en el que cantaran concursants d’OT i una selecció dels participants que hagin aconseguit que el seu vídeo estigui publicat a Youtube. El concert es fa aquest dijous 18 de juliol al Parc Audiovisual de Catalunya i també es podrà seguir per streaming.


El grup de música Arnau Griso visita AdolescentsiCat. Arnau Blanch i Eric Griso van començar a penjar vídeos musicals a Internet, però han canviat la seva habitació per sales com Razzmatazz. Parlem dels seus inicis i del seu nou single, que ens presenten en exclusiva.Com sempre, els farem respondre l'interrogatori íntim i els farem superar les proves del programa!