MOBILITAT

L'avinguda de l'Estatut passarà a ser un carrer

La Generalitat traspassarà la titularitat de l'aquesta via a l'Ajuntament

per RubiTV.cat, 11 de gener de 2019 a les 11:30 |
L'Avinguda de l'Estatut actualment | Ajuntament de Rubí
Rubí demanarà a la Generalitat que traspassi la titularitat de l'avinguda de l'Estatut amb l'objectiu de convertir aquesta carretera en un carrer més de la ciutat, amb tot el que això implica.. L'alcaldessa, Ana María Martínez, s'ha reunit aquest dijous amb el director general d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Javier Flores, per abordar la cessió de l'avinguda de l'Estatut al consistori rubinenc. 

Aquest canvi de titularitat s'hauria de materialitzar mitjançant un acord del Ple. La intenció del govern municipal és que aquest tràmit es pugui portar a aprovació al Ple del mes de febrer. 


La intenció de l'equip de govern és fer un carril bici i una zona de passeig que connecti amb el Parc de Ca n'Oriol. Tot i que la circulació seguirà existint, deixarà de ser una carretera de pas entre ciutats i serà un carrer pacificat i més tranquil. L'alcaldessa ha explicat que passarà a ser una via de velocitat 30 km/h i augmentarà el nombre de passos de vianants. ​

Malgrat la intenció urbana d'aquesta avinguda, els vehicles pesants continuaran tenint garantida la circulació per altres vies pròximes, com ara l'E-9-C-16, la B-30 i la C-1413.

 

 

Arxivat a:
Societat
Participació