Els estudiants amb millors notes a les PAU reben un reconeixement de l'Ajuntament

L'alcaldessa desitja que puguin desenvolupar el seu talent a la ciutat de Rubí

Els alumnes amb millors notes a les PAU reben un reconeixement de l'Ajuntament
Els alumnes amb millors notes a les PAU reben un reconeixement de l'Ajuntament | Localpres
Redacció
19 de juliol del 2019

Aquest dijous, l'auditori del Museu Municipal Castell de Rubí ha acollit un acte de reconeixement als nois i noies que han tingut les millors notes a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) dels centres de secundària de la ciutat.

El reconeixement consistia en l'entrega d'una placa commemorativa, a càrrec de l'alcaldessa, Ana Maria Martínez; i el regidor d'Ocupabilitat, Educació i Escoles Artístiques, Víctor García. Les distincions s'han atorgat a les tres millors qualificacions de cada centre: Paula Fernández, Demian Hernández i Júlia Lucas (La Serreta); Alejndro Toribio, Judith Soriano i Lídia Soriano (Maristes); Aleix Valdivieso, Jordi Ventura i Paula Aguilera (L'Estatut); Manuel Barrouhou, Júlia Ramoneda i Raquel Gil (Duc de Montblanc); Ana Victoria Pavón, Paula López i Alba García (Torrent dels Alous); i Malory Lizeth, Izan García i Javier Sánchez (J.V. Foix).

A l'acte, a banda dels estudiants i les famílies, també hi van ser presents membres dels equips docents dels instituts La Serreta, Col·legi Maristes, L’Estatut, Duc de Montblanc, Torrent dels Alous i J.V. Foix; i regidors de Veïns per Rubí i d'En Comú Podem.

L'alcaldessa ha desitjat que "la ciutat que represento pugui oferir-vos espais i recursos per mantenir una mica del vostre talent a Rubí", i ha felicitat també a les famílies i el professorat ja que "l'èxit dels alumnes és també l'èxit de tota la comunitat educativa", ha dit.