David de Requesens disputa el Camionat d'Europa cadet de waterpolo amb la selecció espanyola

El club rubinenc també ha tingut representació a la "Swim Transfronterera 2019" amb Judit Gil i Òscar Pol, els quals han assolit la primera posició en la seva categoria

David de Requesens ha estat convocat per jugar a la selecció espanyola
David de Requesens ha estat convocat per jugar a la selecció espanyola | CN Rubí
Redacció
24 de juliol del 2019
El waterpolista cadet del Club Natació Rubí, David de Requesens, està disputant durant aquesta setmana el Campionat d’Europa cadet masculí amb la selecció espanyola. Després d’aconseguir la medalla d’or la temporada passada en el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes amb la selecció catalana, ara ha estat convocat per disputar aquesta competició internacional a Burgas, Bulgària.

En la fase de grups, la selecció espanyola ha quedat segona i s’enfrontarà a la selecció d’Eslovènia als vuitens de final que se celebrarà durant els dies vinents. 

Swim Transfronterera 2019

D'altra banda, dissabte passat es va disputar la Swim Transfronterera 2019 a Portbou. Dos representants del club rubinenc, van assolir la primera posició en la prova dels 2500 metres.

En categoria femenina, Judit Gil va quedar primera en la categoria màsters 30 i quarta de la general femenina. Per la seva part, Òscar Pol va assolir també la primera posició en la categoria màsters 20 i la desena de la general masculina.
 

Judit Gil ha assolit la primera posició en la categoria màsters 30 Foto: CN Rubí